Du har fuldført alle opgaver
Ingen opgaver gennemført
Bliv klar til uddannelsesstart.
Her på siden åbner vi løbende op for mere indhold, så du har den information du skal bruge, når vi ses d. 20. august 2024.
Oppe i hjørnet kan du følge med i, hvor meget af introduktionsindholdet og videoerne, du har set. Det er ikke alt indhold, du kan se fra start – så kig ind igen.
Vi glæder os til at se dig!
I skemaet herunder kan du se programmet for de første dage på SOSU H
Introduktion til skolen og IT, grundbog mv.
Samarbejde og klassekultur
Samarbejde og klassekultur
Introtur til København
Dansk
Dansk
Erhvervsuddannelsernes opbygning
Erhvervsintroduktion
Erhvervsfaglige arbejdsopgaver
Hold 1: Besøg af Kathrine udd.- vejleder kl.10.00-10.45
Hold 2: 11.00-11.45
Bonus/støttefag
Erhvervsuddannelsernes opbygning
Erhvervsintroduktion
Erhvervsfaglige arbejdsopgaver
Når du kommer direkte fra folkeskolen, er grundforløb 1 starten på din ungdomsuddannelse.
Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Når du er færdig med grundforløb 1, får du mulighed for at vælge frit mellem samtlige 101 erhvervsuddannelser i Danmark.
På SOSU H kan du særligt gå på opdagelse i de erhvervsuddannelser som vi tilbyder og finde ud af, om de matcher dig og dine drømme. Hos os kan du læse videre til social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent og pædagogisk assistent.
På grundforløb 1 videreudvikler du dine kompetencer til at begå dig i et demokratisk samfund. Du lærer mere om at udtrykke dig, lytte og forholde dig til andres meninger.
I forbindelse med din uddannelsesstart på SOSU H vil du blive mødt af StudentPulse. Det er små trivselsmålinger, som vi bruger til at se, hvordan vores elever har det.
Vi vil allerede nu meget gerne vide, hvilke forventninger du har til din uddannelsesstart på SOSU H, og hvad du glæder dig mest til. Det tager ca. 2 minutter at besvare.
Besvar spørgsmålPå SOSU H er det vigtigt, at du har det godt – også når du er andre steder end i klasselokalet. Vi vægter et godt studie- og læringsmiljø højt.
Vi gør en indsats for at sikre et godt fællesskab på SOSU H. Fællesskabet har udgangspunkt i den faglighed, vi deler. Eleverne på skolen vil gøre en forskel for andre. Og de vil gøre en forskel med faglighed og professionalitet.
Fællesskabet dyrker vi på holdet, på uddannelsen og på tværs af hele skolen. SOSU H er et godt sted at være og et godt sted at lære.
Rollemodelkorps
SOSU H’s rollemodelkorps er et fagligt og socialt fællesskab, hvor elever mødes på tværs af uddannelser og lokationer.
Som rollemodel får du løbende trænet dine formidlingskompetencer så du er klædt godt på til dine opgaver som rollemodel.
Opgaver som rollemodel kunne være at deltage i Åbent Hus og fortælle om din uddannelse, vise besøgende rundt og meget mere. Du deltager kun i de aktiviteter, som du ønsker.
Som medlem af SOSU H’s rollemodelkorps får du mulighed for at deltage i forskellige sociale arrangementer samt en årlig tur på Ungdomsøen med overnatning.
Elevrådet
SOSU H har tre elevråd; nord, øst og vest samt et fælles elevråd, der dækker alle skolens afdelinger.
Elevrådet giver mulighed for at være med til at udvikle nye tiltag, som kan skabe bedre forhold for elever både på det sociale og faglige niveau.
Hvis du ønsker at få indflydelse på din uddannelse eller har en god ide til et arrangement, så kan du læse mere her: elevråd SOSU H
Du kan parkere gratis ved vores afdeling i Brøndby. Du kan også parkere gratis ved Brøndby Stadion. Du skal ikke bruge parkeringstilladelse.
Hvis du er med offentlig transport er der busstoppested tæt på skolen.
Hvis du er fyldt 18 år, kan du søge om SU. Læs mere og søg om SU på SU.dk
Du har mulighed for at købe et Ungdomskort, som elev på grundforløb 1 og 2. Læs mere og søg om godkendelse på ungdomskort.dk
Du er altid velkommen hos uddannelsesvejledningen – både inden du starter på SOSU H og undervejs i din uddannelse.
Telefon: 2510 3600 mandag, onsdag, torsdag kl. 10 - 12 + 13 - 15
tirsdag kl. 10 - 12
Mail: vejledning@sosuh.dk
SPS og læsevejledning er et tilbud til dig, der har brug for støtte under uddannelsen i kortere eller længere perioder.
Læs om mulighederne for læsevejledning og SPS, samt hvordan du kontakter os på sosuh.dk.
Så kan du altid kontakte uddannelsesvejledningen. Her sidder vi klar til at svare på spørgsmål om vores uddannelser, adgangskrav eller karrieremuligheder.